úterý 5. srpna 2014

My fav apps

Ahoj! Rozhodla jsem se pro vás připravit článek o mých aplikacích, které nejvíce používám na iPhonu. Vlastním iPhone 4S white a nestěžuju si. 5ka je asi lepší co se týče foťáku a barev, ale jinak v tom žádný velký rozdíl nevidím, 4S mi vyhovuje, je rychlý, malý :D Tak teď k mým fav aplikacím:


  1. Facebook, Messenger, Skype-tyto aplikace vám hádám nemusím představovat. Jedná se o sociální sítě, kde můžete komunikovat se svými přáteli, sdílet své fotky a statusy, přes skype můžete zdarma telefonovat-je však potřeba internet.
  2. Twitter-něco jako facebook, sdílíte fotky, statusy, můžete si vyhledat i různé celebrity a sledovat je
  3. WhatsApp-skvělá aplikace. Pro lidi, kteří mají tuto aplikaci staženou platí, že si můžou neomezeně a zdarmá psát zprávy (smsky, já to hodně používám v komunikaci s taťkou), posílat obrázky..
  4. Snapchat-tuto aplikaci jsem si v poslední době hodně oblíbila, jde o sdílení fotek a videí s přáteli, ale navzájem tu fotku (video) vidíte pouze několik sekund (dá se nastavit) a poté si ji už ani jeden z vás nemůže zobrazit
  5. Instagram-moje naprosto nejoblíbenější a nejpoužívanější aplikace! Sdílení fotek a videí s přáteli, vzájemné sledování, lajkování, komentování
  6. Weheartit-ráda používám na vyhledání nejrůznějších obrázků
  7. Foursquare-sdílení polohy s přáteli
V čem upravuji fotky?
  1. VSCO cam-skvělá aplikace s různými efekty
  2. Aviary
  3. Fotorus-hodně na výběr rámečky a efekty
  4. Afterlight-rámečky a skvělé efekty na fotky
  5. PicLab-text přes fotku :)
  6. Instasize-pokud chcete mít fotku v jiném formátu než je, přidá vám okraje :)
A teď náhled na mou plochu:


Žádné komentáře:

Okomentovat