středa 6. srpna 2014

Today was all about cosmetics


Přeji všem krásný den!

Dneska jsem byla celý den pryč, ráno jsem vstala kolem půl 12 (mám teď nějak posunutý režim, chodím spát kolem 2 a vstávám takhle pozdě, co nejdřív chci změnu :D!), vykoupala se a šla jsem s kamarádkou na oběd. Zašly jsme si na Anděl do Pandy na naše oblíbené čínské jídlo <33 Dala jsem si kuřecí maso na kari se zeleninou a s rýží (nikdy nezměním svou volbu-dávám si to vždy :D)


Potom jsme zašly po různých obchůdcích a já jsem samozřejmě zabloudila F and F, potřebuju klobouček a slyšela jsem, že tam mají pěkné, ale bohužel neměli ani jeden. Nevadí, šly jsme do drogerie a tam jsem si koupila Pudr od Gabrielly Salvete, od ní také tužku na oči, potom tvářenku od miss sporty (zkusím, třeba bude dobrá), potom řasenku od Max Factor a nakonec rtěnku, kterou jsem už jednou měla, ale bohužel jsem ji ztratila :(




Po nějaké době používání vám určitě napíšu recenzi na tyto kosmetické přípravky. Zatím mám ozkoušenou jen tu řasenku a můžu říct, že je to jedna z nejlepších. Jsem zvyklá používat takové ty tlusté od Maybelline (ty žluté), ale tahle řasy krásně oddělí a zhustí a prodlouží, stojí za koupi! :)
Plánuji pro vás zítra udělat recenzi šamponů Aussie a budu moc ráda za jakýkoliv komentář nebo ohlas. Přeji krásný den :)

Iva

2 komentáře:

  1. Ty květináčky z ikey jsou boží! Vždycky přemýšlím v ikei jestli si je koupit nebo se bez nich ještě chvíli obejdu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Haha :DDD ja jsem se takhle rozhoupavala asi mesic, ale stoji jeden 50, tak jsem si je vzala. Jsou docela univerzalni, daji se pouzit i na tuzky a tak :DD ja si do nich jeste musim dokoupit kyticky :D

    OdpovědětVymazat